Matematik är vetenskapen där man inte vet vad man pratar om, inte ens om det man säger är sant.

-Bertrand Russel

Välkommen till Matteguiden!
Här förklaras gymnasiematten utan vrickade härledningar och bevis, som oftast bara krånglar till det hela ännu mer. Duger inte förklaringarna på sidan så kika gärna in i forumet där du både kan bli hjälpt och hjälpa andra.

Hjälp Matteguiden


Nu har den nya versionen av matteguiden legat uppe ett tag. Lite nya funktioner har lagts till, till exempel kan man nu kommentera på sidorna. Snart så kommer innehåll på Matte F komma in. Även högskolematte delen kommer fyllas på med mer videos och text. Om du vill hjälpa matteguiden att bli bättre och utvecklas ännu mer så finns det flera sätt du kan göra det på:

Berätta om matte guiden

Det som är mycket viktigt för oss är att fler får reda på matteguiden. Berätta om oss för era vänner, twittera om oss, länka till oss på er blogg. Det är lätt och gratis. För att skapa en länk till oss använd bloggens redigeringsprogram eller den här koden:

<a href=”http://www.matteguiden.se” title=”Matte”>Matteguiden</a>

Registrera er som medlem

Vi behöver medlemmar som en siffra på hur stora vi är om vi ska söka bidrag. Så om du vill visa att du verkligen gillar matteguiden så registrara dig på forumet. Registreringen hittar du här.

Donera

Om du vill skänka pengar är du alltid välkommen att skicka oss ett sms. Mer info om sms-donationer ser du i kolumnen till vänster.

Postat den 12 maj 2010 av Tobias

Gillade du denna sida? Hjälp andra att hitta den!

Genom att trycka på länkarna här över så sprider du ordet om Matteguiden och hjälper oss att växa. På så sätt kan vi fortsätta att hjälpa besökare som behöver hjälp med matten.Äldre kommentarer