Jag har aldrig träffat någon matematiker som har varit kapabel till att tänka förnuftigt.

-Sokrates

Välkommen till Matteguiden!
Här förklaras gymnasiematten utan vrickade härledningar och bevis, som oftast bara krånglar till det hela ännu mer. Duger inte förklaringarna på sidan så kika gärna in i forumet där du både kan bli hjälpt och hjälpa andra.

Matteguiden startar samarbete med My Academy


My Academy är Sveriges marknadsledande företag inom privatlektioner i hemmet för gymnasieungdomar. Sedan starten 2005 har tusentals kunder från Umeå i norr till Malmö i söder tagit del av det kunskapsstöd som My Academys pedagog erbjuder genom att fokusera på ämneskunskap, studieteknik och motivation.

Vi vill att ännu fler ska bli ännu bättre på matte!

Matteguiden är nummer ett i Sverige på gratis mattehjälp via nätet och My Academy är störst på privatlektioner. Genom att vi nu slår våra påsar ihop kan vi ge ännu mer till ännu fler som behöver riktigt bra mattehjälp.

Ta del av alla övningar, ställ din fråga och ge ditt tips på forumet. Vill du dessutom ha din egen mattecoach, som kommer hem till dig eller om du vill komma på våra intensivkurser så kontaktar du oss på myacademy.se

Tillsammans skapar vi resultat!

Postat den 17 april 2012 av Tobias

Gillade du denna sida? Hjälp andra att hitta den!

Genom att trycka på länkarna här över så sprider du ordet om Matteguiden och hjälper oss att växa. På så sätt kan vi fortsätta att hjälpa besökare som behöver hjälp med matten.Äldre kommentarer