En halv är, tänk nu hur främmande, två tredjedelar av tre fjärdedelar.

-Piet Hein

Välkommen till Matteguiden!
Här förklaras gymnasiematten utan vrickade härledningar och bevis, som oftast bara krånglar till det hela ännu mer. Duger inte förklaringarna på sidan så kika gärna in i forumet där du både kan bli hjälpt och hjälpa andra.

Uppdateringar


Vi håller just nu på med uppdateringar för sidan. Vissa plugins har skrivits om och WordPress har uppdaterats till senaste version (publiceringsverktyget vi byggt sidan av). Vårt menysystem har också fått sin beskärda del med uppdateringar, det är därför det kan kännas som att vissa delar fattas. Bland annat så har menyknappen för Forumet, Matematik Diskret och delar av MaF försvunnit. Fast i själva verket har de inte försvunnit utan det är så att vi inte har hunnit lägga tillbaka dem. Sidorna finns fortfarande, men vi har inte lagt tillbaka dem på menyn. Frukta dock ej, för till forumet kan man komma genom att klicka på någon av de senaste forum-postsen till höger eller genom att klicka på denna länk.

Vi fixar dock detta så fort vi kan nu i semestertider och kommer rapportera här så fort det är klart!

Postat den 9 augusti 2010 av Simon

Gillade du denna sida? Hjälp andra att hitta den!

Genom att trycka på länkarna här över så sprider du ordet om Matteguiden och hjälper oss att växa. På så sätt kan vi fortsätta att hjälpa besökare som behöver hjälp med matten.Äldre kommentarer