Det högsta graden av ren tanke tänks i matematik.

-Platon

Välkommen till Matteguiden!
Här förklaras gymnasiematten utan vrickade härledningar och bevis, som oftast bara krånglar till det hela ännu mer. Duger inte förklaringarna på sidan så kika gärna in i forumet där du både kan bli hjälpt och hjälpa andra.

Ny hösttermin – Nytt material


En ny hösttermin är här och med denna kommer även lite uppdateringar här på Matteguiden! Som ni kanske ser i menyn här ovan så har gymnasiesektionen blivit en kurs rikare, jag har nämligen tagit mig i kragen i sommar och skrivit klart Matte Diskret-kursen. Därtill håller vi också på att ersätta de nuvarande matematikvideorna med våra egna, men dessa kommer att läggas upp efterhand.

Vi är även medvetna om att den nya gymnasieskolan (GY2011) införs denna höst och vi jobbar stenhårt på att anpassa Matteguiden så att en alternativ meny, som passar det nya upplägget på mattekurserna, ska finnas till hands.

Hoppas att alla har haft en bra sommar!

Postat den 29 augusti 2011 av Elin

Gillade du denna sida? Hjälp andra att hitta den!

Genom att trycka på länkarna här över så sprider du ordet om Matteguiden och hjälper oss att växa. På så sätt kan vi fortsätta att hjälpa besökare som behöver hjälp med matten.Äldre kommentarer